خنک کردن تراشه های جدید با میکر-یخچال
نوشته شده توسط : مدیر سایت:A.H

به گفته دکتر “راما ونکاتاسوبرامانیان” یکی  از محققان مرکز RTI که در نوشتن گزارش نهایی مربوط به یافته‌های این بررسی نیز شرکت داشت، این دستاورد جدید به سیستم‌های تولید شده در مقیاس نانو(۱۰ میکرون) امکان می‌دهد تا ضمن کوچک‌تر شدن، نسبت به فن‌ها، سینک‌ها و سیستم‌های پایه‌ای مایع انرژی کمتری استفاده کنند. نتایج حاصل از این دستاورد دانشمندان در نشریه Nature Nanotechnology منتشر شده است.

یخچالی که در آشپزخانه‌ها استفاده می‌شود از پمپ‌های گرمایی مکانیکی استفاده  می‌کند تا ماده سرکننده را فشرده  کرده و آن را در بخش‌های مختلف  منتشر کند و از این طریق گرمای  داخل یخچال را دریافت کرده و آن را به فضای بیرونی منتشر کند.

اما میکرو-یخچال  کاملا متفاوت است. این یخچال در اثر یک فیلم بسیار باریک است  که ملکول‌های رسانه بین برق  و حرارت نظیر بیسموت(Bismuth) یا آنتیمون(Antimony) ساخته شده است. مواد رسانه بین جریان برق و حرارت نظیر موارد یاد شده می‌توانند گرما را به نیروی الکتریسیته انتقال دهند. به عبارت دیگر “شما از الکترون‌ها برای خارج کردن گرما و حرارت استفاده می‌کنید




:: موضوعات مرتبط: فن آوری اطلاعات , متفرقه , ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 فروردين 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: